Image Map

Добре дошла 2015-а!

13 January 2015


                                                                                       Source

Здравейте приятели,

Не съм писала в блогът от цяла вечност и честно да си призная се чувствам леко странно и не знам точно как да започна този пост. Както повечето от вас вече знаят, съвсем на скоро станах майка и това преобърна целият ми живот с краката на горе. В никакъв случай не се оплаквам, даже напротив, в момента изживявам най-невероятните емоции, които съм изпитвала някога и поради тази причина реших, че сега е най-подходящият момент да се върна към блогърството (защото не е никак лесно да записваш видео-урок, до като едно зверче реве със силата на Хора на Софийските момчета).

Като всяка нова година и тази не пропуснах да направя списък с нещата, които искам да постигна през 2015 (за трета година подред ще използвам любимият ми метод за постигане на новогодишни цели) и реших, че едно от тях със сигурност е това, да пиша редовно в блогът ми. Не знам точно каква беше причината да спра да го правя, а и ако трябва да съм честна до сега винаги каналът ми в Youtube е бил на първо място и в него съм влагала цялата си енергия. В никакъв случай няма да спра с клиповете, даже имам записани няколко видеа още до като бях бременна, които съсвем скоро ще бъдат качени, но смятам, че е време за положителна промяна и днес е големият ден!!!

Обмислям да направя няколко ревюта на продукти, които ми направиха впечатление през последните месеци, както и да ви покажа последните си fashion и beauty придобивки, защото някои от тях са си направо удар в десетката. Замислила съм и няколко поста, посветени на полезни бебешки продукти, които ме спасиха от полудяване през първият месец от майчинството и улесниха живота ми значително. Като цяло имам доста идеи, но имам нужда и от вашата помощ. Споделете ми какво ви се чете, какво ви се гледа, абе изобщо всичко, което смятате, че ще ми помогне да подобря онлайн платформите, на които се изявявам.

Въпроси на деня:

Кои са целите, които искате да постигнете през новата 2015 година? 

Какво искате да виждате по-често в блогът и в каналът ми в Youtube?


5 comments:

 1. Ще се радвам да пишеш по-често в блога, за каквото и да пишеш, ще ми е интересно да чета:) Щастлива нова година и много здраве на теб и на семейството ти:))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Благодаря ти Тони :) Много успешна и изпълнена с емоции година и на теб!

   Delete
 2. Здравей,каквото и видео да публикуваш,на всички ще ни е интересно. :) Но на мен най-много ми харесват ревютата. :) Пожелавам на теб и на семейството ти много здраве ,щастие и всичко най-хубаво! :)
  Послепис: коментирах вече публикацията ,но нещо коментара не се появява,така,че съжалявам ако съм го коментирала два пъти.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Благодаря ти за коментара! Ще се постаря да има много нови ревюта :)

   Delete
 3. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...