Image Map

Небрежни къдрици без маша

23 December 2012

Здравейте красавици,Днес ще ви покажа как може да накъдрите косата си без да използвате никакви преси, маши или подобни уреди. Това е много лесен начин, който спестява доста усилия, а и най-важното щади косата ни от изгаряне.
 В това видео може да намерите последната думичка от играта, а ето и правилата за тези, които не са много на ясно какво трябва да направят:

 ❄ Харесайте страницата ми във Facebook (Ако нямате фейсбук, може да пропуснете тази стъпка).
❄ Абонирайте се за каналът ми в Youtube-Youtube канал
❄ Всяка седмица ще качвам клипове, в които ще има по една тайна дума.
❄ На 22 Декември ще кача последното видео от тази поредица и ако сте събрали всички думи, ще можете да сформирате изречение, което ще бъде вашият ключ към наградата. Искам да отбележа, че думите в изречението трябва да са подредени по редът, в които са представени във клиповете.
❄ От 22 Декември до 27 Декември (23:59 часа) ще имате възможност да оставите като коментар изречението, което сте намерили. Коментарите ще бъдат считани за легитимни само, ако са оставени на това видео, в което обяснявам правилата на играта.
❄ Може да оставяте толкова коментари, колкото поискате.
❄ Ако сте под 18 години, трябва да поискате разрешение от родителите си, че може да участвате в играта ( просто ги попитайте, не се нуждая от никакви доказателства :D )


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...