Image Map

❄ Коледно вълшебство ❄ Спечели празнична кутия с гримове

02 December 2012

Здравейте красавици!Много се вълнувам за днешният пост, тъй като повече от седмица чаках подходящо време да заснема повече клипове и да стартирам играта ❄ Коледно вълшебство ❄. С много любов и желание избрах за вас тази кутия пълна с прекрасни продукти и се надявам да я харесате. Дълго мислих как точно да процедирам с подаръка и накрая реших да направя забавна игра, в която всички вие може да участвате. Правилата за нея са следните:
❄ Харесайте страницата ми във Facebook (Ако нямате фейсбук, може да пропуснете тази стъпка).
❄ Абонирайте се за каналът ми в Youtube-Youtube канал
❄ Всяка седмица ще качвам клипове, в които ще има по една тайна дума.
❄ На 22 Декември ще кача последното видео от тази поредица и ако сте събрали всички думи, ще можете да сформирате изречение, което ще бъде вашият ключ към наградата. Искам да отбележа, че думите в изречението трябва да са подредени по редът, в които са представени във клиповете.
❄ От 22 Декември до 27 Декември (23:59 часа) ще имате възможност да оставите като коментар изречението, което сте намерили. Коментарите ще бъдат считани за легитимни само, ако са оставени на това видео, в което обяснявам правилата на играта.
❄ Може да оставяте толкова коментари, колкото поискате.
❄ Ако сте под 18 години, трябва да поискате разрешение от родителите си, че може да участвате в играта ( просто ги попитайте, не се нуждая от никакви доказателства :D )

Пожелавам ви прекрасен ден и нека ❄ Коледното вълшебство ❄  да започне СЕГА!

Целувки от мен ♥


3 comments:

 1. Ами..не мога да намеря канала ти в you tube може ли линк ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Разбира се, аз всичко написах, но най-важното пропуснах :D Каналът можеш да намериш тук: http://www.youtube.com/user/MyBoxofBeauty?feature=mhee

   Delete
 2. Благодаря много..и между другото и аз съм голяма фенка на чашите и имам доста ;) ;D

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...