Image Map

SPF защита през зимата ♥

29 November 2012

Здравейте красавици!
 Днес искам да поговорим за един продукт, който според мен е доста пренебрегван от повечето жени, а е изключително важен за здравето на кожата ни. За никого не е тайна, че  SPF кремовете имат съществено значение по време на летните месеци. Но знаете ли, че това  да защитаваме кожата си е също толкова важно и през зимата? Много от хората пренебрегват тази стъпка, смятайки, че като прекарват времето си вкъщи или в офиса, нямат нужда от слънце защитен крем. Но за съжаление това не е вярно.

Ултравиолетовите лъчи са толкова вредни през зимата, колкото и са през лятото ... дори ако прекарвате дните си в работа на закрито, скрити от слънчевите лъчи. UVA лъчите проникват през стъкло, което означава, че вие сте постоянно изложени на тях дори, когато пътувате с колата си. От друга страна, ултравиолетовите лъчи са особено вредни и в снежните условия, тъй като лъчите са засилват поради отразяването им в снега. Така, че пригответе си кремовете дами!

Незащитеното излагане на слънце допринася за нещо, което се нарича "photoaging". Photoaging е процес на стареене, причинено от UVA и UVB експозиция. Основните симптоми на photoaging включват разширени вени по лицето или шията, загуба на цвят и пълнота в устни и образуване на бръчки по лицето, шията, ушите, ръцете или гърдите. Не, благодаря! 

За да предпазя кожата си аз използвам ежедневно UVA и UVB лосион с минимум SPF 15. Понякога е доста досадно и забравям да го правя, но всеки път, когато се усещам , че се отказвам си пускам едно клипче, в което показват какви последствия може да има , ако не защитаваме кожата си. Добър вариант за по-мързеливите като мен е да изберете фон дьо тен или пудра, който съдържа такава защита. 

Надявам се да съм ви била полезна. В събота ще кача ново видео и ще дам повече информация относно подаръкът, които купих за една от вас. Имам идея да направя нещо като игра, за да се получи по-забавно, но няма да издавам повече. За месец декември съм подготвила много клипове и интересни идеи и се надявам, че ще ви харесат

Целувки от мен ♥

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...